YILDIZ ESKİCİOĞLU ANAOKULU'NDA YAZAR ÖĞRENCİ BULUŞMASI

Yıldız Eskicioğlu Anaokulu öğrencilerimiz Dilimizin Zenginlikleri Projesi Etkinlikleri kapsamında "Çiftçi Mürteza" kitabının yazarı, TRT radyo programcısı ve sunucusu Özgül KÖMÜRCÜ ile keyifli bir etkinlikte bir araya geldi.

“Koca Nine ve Tilki” masalını yazarımızdan dinleyen öğrencilerimiz masal dinletisi sonrasında origami çalışması ile masalın kahramanlarından olan tilki yapımını gerçekleştirdi.  Her bir öğrencimiz tarafından alınan “Çiftçi Mürteza” adlı hikaye kitabı, kitabın yazarı Özgül KÖMÜRCÜ tarafından imzalanarak, günün anısına fotoğraf çekimi yapıldı. Günün sonunda Yıldız Eskicioğlu Anaokulu olarak yazarımıza takdim edilen hediye sonrası, hatıra fotoğrafı çekilerek yazarımız uğurlandı.

Okulumuzda gerçekleştirilen bu yazar buluşması ile öğrencilerimize erken dönemde kendi hikaye kitaplarının yazarı ile buluşma deneyimini yaşama fırsatı sunulmuştur.

04-01-202404-01-202404-01-202404-01-202404-01-2024