Polis Teşkilatımızın 179. Yıl Dönümünü Kutladık

Polis teşkilatımızın kuruluşunun 179. Yıl dönümünde İl Emniyet Müdürü Sayın Taner CÖMERT, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Adnan GÜRBÜZ, Temel Eğitim Şube Müdürümüz Gönül EROĞLU ve emniyet teşkilatı mensuplarımız ile Polis Haftası kutlaması yapılmıştır.

Okulumuz gösteri salonunda gerçekleştirilen programda ilk olarak toplum destekli polisler tarafından öğrencilerimize meslek tanıtımı yapılmıştır. Öğrencilerimizin Polis Haftası ile ilgili hazırladıkları kısa video gösteriminin ardından 5 yaş grubu öğrencilerimiz “Kahraman Türk Polisi” adlı şiiri okuyup,     “Ben Türk Çocuğuyum” adlı rond gösterisini gerçekleştirmişlerdir. Gösterilerin ardından İl Emniyet Müdürü Sayın Taner CÖMERT ve İl Milli Eğitim Müdürü Adnan GÜRBÜZ, Şube müdürümüz, okul müdürümüz, emniyet mensupları ve öğrencilerimiz ile sahnede kutlama pastasını kesimi gerçekleştirilmiştir. İl Emniyet Müdürümüz Sayın Taner CÖMERT’e öğrencilerimiz tarafından hazırlanan hediye takdim edilmiş, günün anısına fotoğraf çekimleri yapılmıştır. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından da öğrencilerimize çeşitli hediyeler dağıtılmış ve kutlama programı sona ermiştir.

30-04-202430-04-202430-04-202430-04-202430-04-202430-04-2024