OKULUMUZDA VELİLERİMİZE YÖNELİK "BAĞIMLILIKLA MÜCADELE EĞİTİMİ" DÜZENLENDİ

Okulumuz öğrenci, öğretmen ve velilerine " Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi"  yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Progamı kapsamında sağlıklı yaşam, alkol, tütün, madde ve teknoloji bağımlılığı konusunda öğrenci, öğretmen ve velilerimize eğitim verildi. Okul rehber öğretmenimiz Sinem DEMİRCİ çağın en önemli problemlerinden biri olarak gösterilen "teknoloji bağımlılığı" konusunda düzenlediği sınf içi etkinliklerle öğrencilerimize sağlıklı yaşam ve bilinçli teknoloji konusunda bilgiler verdi. Okul içi düzenlenen veli eğitimimizde de teknoloji bağımlılığı ve çocuklarımızı sanal dünyanın kötülüklerinden koruma konusunda bilgilendirdi.

Gümüşhane İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesinde görevli polis memuru "En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi" kapsamında madde bağıımlılığı konusunda eğitim vererek "UYUMA" uygulaması hakkında bilgilendirme yaptı.

15-12-202315-12-2023